App’en ”Kend din hovedpine” hjælper brugeren med at få overblik over sin hovedpine. Man kan bl.a. registrere, hvor slemme ens smerter er, hvor længe de varer, hvor de sidder og om de bliver udløst af særlige fødevarer eller situationer.

Når man har registreret sin hovedpine over en længere periode, kan man se en rapport over forløbet og evt. sende den til sin læge, så man sammen kan blive klogere på, om man får den rette behandling – og om de smerter, man oplever, er almindelig hovedpine eller om man måske har migræne.

Download app på Google Play eller Appstore

TILBAGE TIL OVERSIGT
Treo App « gefühl

Tilmeld dig vores nyhedsbrev,
og følg med hos gefühl!

Vi er stolte af vores arbejde, og det er på tide at dele det med jer. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, holder vi dig opdateret på, hvad vi laver i gefühl og på udviklingen i og omkring gefühl. Vi deler spændende cases, interne nyheder, og vi gør plads til at informere om de nyeste trends og tendenser.

Vores nyhedsbrev udkommer 4-6 gange om året. Vi vil bestræbe os på at levere indhold, så du har lyst til at hænge ved, men du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Vi håber, at du har lyst til at følge med.